Φόνος στις Κεντρικές: Υπό 8ήμερη κράτηση 35χρονος - Ανανεώθηκαν τα διατάγματα κράτησης για άλλους 11

Φόνος στις Κεντρικές: Υπό 8ήμερη κράτηση 35χρονος - Ανανεώθηκαν τα διατάγματα κράτησης για άλλους 11

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησης του, οδηγήθηκε σήμερα ο 35χρονος, που συνελήφθη χθες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις Κεντρικές Φυλακές, στις 27 Οκτωβρίου, 2022. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Μαζί με τον 35χρονο, στο Δικαστήριο παρουσιάστηκαν άλλα έντεκα πρόσωπα, τα οποία τελούσαν υπό κράτηση, σχετικά με την ίδια υπόθεση, με το Δικαστήριο να ανανεώνει το διάταγμα κράτησής τους για άλλες οκτώ μέρες.

Σημειώνεται ότι, πέραν των πιο πάνω συλληφθέντων, υπό οκταήμερη κράτηση τελούν άλλα τρία πρόσωπα, που είχαν συλληφθεί στις 10 Νοεμβρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE