ΠΑΣΥΔΥ: Απέστειλε επιστολή στον Βοηθό ΓΕ για την επαγγελματική ασφάλιση ιατρών

ΠΑΣΥΔΥ: Απέστειλε επιστολή στον Βοηθό ΓΕ για την επαγγελματική ασφάλιση ιατρών

Επιστολή απέστειλε προς τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, ο Κλάδος Ιατρών και Κλινικών Διευθυντών της ΠΑΣΥΔΥ, ζητώντας συνάντηση για ενημέρωση και συζήτηση όλων των θεμάτων νομικής φύσεως που απασχολούν τους ιατρούς του δημόσιου τομέα για την επαγγελματική τους ασφάλιση.

Όπως αναφέρεται, κατά την συνάντηση της Δευτέρας, των Συντεχνιών με τον Υπουργό Υγείας, «η πρωτοβουλία του Κλάδου μας αντικρίστηκε θετικά από τον Υπουργό ο οποίος θα βοηθήσει για διευθέτηση της. Ως εκ τούτου ο Κλάδος αναμένει τις επί του προκειμένου εξελίξεις και επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί δημοσίως σε μεταγενέστερο στάδιο».

Κατά τη συνάντηση, σημειώνεται, εκ μέρους της ΠΑΣΥΔΥ τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης και άλλα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα όπως αυτά των δομών και της ανανέωσης της συμφωνίας για παραχώρηση σχεδίου κινήτρων για τους ειδικούς ιατρούς για τα οποία τέθηκε ως χρονοδιάγραμμα επίλυσης τους το τέλος Νοεμβρίου.

Προς τούτο, αναφέρεται, συμφωνήθηκε η άμεση έναρξη εντατικού διαλόγου ανάμεσα στα των εμπλεκόμενα μέρη με στόχο την εξεύρεση λύσεων στα προαναφερόμενα ζητήματα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE