Αρχιεπισκοπικές: Μέχρι πότε μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα οι ενδιαφερόμενοι

Αρχιεπισκοπικές: Μέχρι πότε μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα οι ενδιαφερόμενοι

Ο Ιωάννης Χαριλάου, Γενικός Έφορος Αρχιεπισκοπικών Εκλογών και Διευθυντής Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας της Κύπρου, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη υπενθυμίζει ότι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου σε συνεδρία της στις 14 Νοεμβρίου αποφάσισε όπως στις επερχόμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές θα τεθούν υποψηφιότητες μέσω εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

«Ως εκ τούτου, καλούνται όσοι επιθυμούν και πληρούν τα κριτήρια για να είναι εκλόγιμοι σύμφωνα με τα άρθρα 20 και 30 του Καταστατικού Χάρτη της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Κύπρου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με γραπτή ενυπόγραφη επιστολή στο γραφείο του Γενικού Εφόρου Εκλογών την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, μεταξύ των ωρών 9πμ και 11πμ», αναφέρει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE