«Τσάκωσαν» 29χρονο για την φωτιά σε υπεραγορά στη Λευκωσία

«Τσάκωσαν» 29χρονο για την φωτιά σε υπεραγορά στη Λευκωσία

Στη σύλληψη 29χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού. Εναντίον του 29χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ενώ η φωτογραφία του είχε δημοσιευθεί από την Αστυνομία σε μια προσπάθεια εντοπισμού του. 

Ο εμπρησμός διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 14ης Νοεμβρίου 2022, σε κατάστημα στο κέντρο της Λευκωσίας. Η φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκάλεσε ζημιές στο κατάστημα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 29χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, ο 29χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE