ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σενάριο του Νetflix θυμίζει η καταδίωξη στη Λεμεσό - Προσέκρουσε σε τοίχο, σε δέντρο και σε δύο οχήματα - Στο Δικαστήριο ο 20χρονος

Σενάριο του Νetflix θυμίζει η καταδίωξη στη Λεμεσό - Προσέκρουσε σε τοίχο, σε δέντρο και σε δύο οχήματα - Στο Δικαστήριο ο 20χρονος

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται ο 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου στη Λεμεσό, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη Ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού και κατοχή του εντοπίστηκαν περίπου δύο κιλά κάνναβης.

Η καταδίωξη σημειώθηκε γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, όταν αρχικά ο 20χρονος σταμάτησε για έλεγχο, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Μέλη της Αστυνομίας, ακολούθησαν την πορεία του οχήματος του, όπου σε κάποια στιγμή, ο οδηγός θεάθηκε να ρίχνει έξω από το παράθυρο μια νάιλον συσκευασία, η οποία αφού παραλήφθηκε διαπιστώθηκε, ότι περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 429 γραμμαρίων περίπου.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο 20χρονος οδήγησε το αυτοκίνητό του σε διάφορα σημεία, όπου σε κάποια στιγμή, προσέκρουσε σε τοίχο και σε παρακείμενο δέντρο και στη συνέχεια σε δύο υπηρεσιακά οχήματα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Μετά από έρευνα που έγινε εντός του οχήματος του, εντοπίστηκαν στο πάτωμα της θέσης του συνοδηγού, τρεις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού και 486 γραμμαρίων περίπου.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 2.5 γραμμαρίων περίπου.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκε ακόμη μια νάιλον συσκευασία, όπου περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 10.5 γραμμαρίων περίπου.

Παράλληλα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια χρηματικό ποσό ύψους 425 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Πρώην επίτροπος Βασιλείου: «Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία η ΕΕ, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα»

Πρώην επίτροπος Βασιλείου: «Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία η ΕΕ, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα»

Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία, χαρακτήρισε η Ανδρούλα Βασιλείου την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση λόγω των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες, ανέφερε σε συνέντευξή της στο ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top