Γιώτα Δαμιανού: Έφτιαξε κόλλυβα και τα πήρε για πρωινό στον σταθμό

Γιώτα Δαμιανού: Έφτιαξε κόλλυβα και τα πήρε για πρωινό στον σταθμό

Ένα ασυνήθιστο πρωινό έφαγαν οι παρουσιάστριες του SIGMA το πρωί της Πέμπτης. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γιώτα Δαμιανού λατρεύει την μαγειρική, κάτι που μας το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της «Ήρθε κι Έδεσε», που παρουσιάζει κάθε πρωί με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο.

Ωστόσο σήμερα έφτιαξε κόλλυβα και τα πήγε στον σταθμό για να προγευματίσουν. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του σταθμού Γαβριέλα Ζάρτηλα, βλέπουμε τις δυο κυρίες να απολαμβάνουν αυτό το έδεσμα.

«Όταν για πρωινό τρως κόλλυβα από τα χέρια της Δαμιανού», ακούμε την Γαβριέλα Ζάρτηλα να λέει στο βίντεο.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE