Δώρα σχεδόν 3.000 ευρώ έλαβε η Αννίτα – Από περιδέραιο μέχρι και μεταχειρισμένο ποδήλατο

Δώρα σχεδόν 3.000 ευρώ έλαβε η Αννίτα – Από περιδέραιο μέχρι και μεταχειρισμένο ποδήλατο

Στο πλαίσιο της Διαφάνειας, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Βουλής των Αντιπροσώπων ο κατάλογος με τα μέλη του Σώματος που έλαβαν δώρα και τις χαριστικές παροχές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Εκείνο που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση, είναι το γεγονός πως ο κατάλογος περιλαμβάνει μόλις ένα όνομα, αυτό της Προέδρου της Βουλής, κ. Αννίτας Δημητρίου, η οποία από την μέρα ανάληψης των καθηκόντων της, έλαβε διάφορα δώρα συνολικής εκτιμώμενης αξίας 3.000 ευρώ, περίπου.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας της Βουλής, τα δώρα τα οποία περιλαμβάνονται στον συγκεκριμένο κατάλογο για σκοπούς δημοσιοποίησης, πρέπει να είναι εκτιμώμενης αξίας πέραν των 50 ευρώ, ενώ τα δώρα αξίας πέραν των 150 ευρώ θα πρέπει να συνοδεύονται από την προβλεπόμενη γραπτή αιτιολογημένη αναφορά ως προς τους λόγους και τις περιστάσεις υπό τις οποίες είχε κριθεί από τον Βουλευτή/Βουλεύτρια ότι το δώρο έπρεπε να γινόταν αποδεκτό και να μην επιστρέφετο και τούτο, προς αποφυγή διατάραξης της των σχέσεων των μερών, ήτοι δωρεοδόχου και δωρεοπαρόχου.

*Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της Πολωνίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE