Έλενα Πιερίδου: Φωτογραφίζεται τόπλες και οι θαυμαστές της παραληρούν

Έλενα Πιερίδου: Φωτογραφίζεται τόπλες και οι θαυμαστές της παραληρούν

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Έλενα Πιερίδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός από την Κύπρο τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γλυκάνισος», υποδυόμενη της Σύρια προσφυγοπούλα «Ραζάν» και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η καλλονή, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «Μπρούσκο» και θαυμάσαμε στο «Τατουάζ», στα «5 κλειδιά», στο «Κόκκινο Ποτάμι» και στα «Δίδυμα Φεγγάρια» αγαπά τα social media και συχνά φροντίζει να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, έκανε μία άκρως αποκαλυπτική και αισθησιακή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Πόζαρε καθισμένη σε ένα σκαμπό, φορώντας μόνο το τζιν της σε μια καλλιτεχνική, ασπρόμαυρη φωτογραφία, αφήνοντας τους 81.000 followers της άφωνους.

«I’m half flowers half flaws», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα και τα likes έπεσαν βροχή.

Θαυμάστε την…

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Πυροβόλησαν 41χρονο στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 55χρονος

Απόπειρα φόνου: Πυροβόλησαν 41χρονο στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 55χρονος

Υπόθεση απόπειρας φόνου εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, εναντίον 41χρονου κάτοικου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE