Έλενα Πιερίδου: Φωτογραφίζεται τόπλες και οι θαυμαστές της παραληρούν

Έλενα Πιερίδου: Φωτογραφίζεται τόπλες και οι θαυμαστές της παραληρούν

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Έλενα Πιερίδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός από την Κύπρο τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γλυκάνισος», υποδυόμενη της Σύρια προσφυγοπούλα «Ραζάν» και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η καλλονή, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «Μπρούσκο» και θαυμάσαμε στο «Τατουάζ», στα «5 κλειδιά», στο «Κόκκινο Ποτάμι» και στα «Δίδυμα Φεγγάρια» αγαπά τα social media και συχνά φροντίζει να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, έκανε μία άκρως αποκαλυπτική και αισθησιακή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Πόζαρε καθισμένη σε ένα σκαμπό, φορώντας μόνο το τζιν της σε μια καλλιτεχνική, ασπρόμαυρη φωτογραφία, αφήνοντας τους 81.000 followers της άφωνους.

«I’m half flowers half flaws», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα και τα likes έπεσαν βροχή.

Θαυμάστε την…

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE