Ελλάδα: Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκης - Ήταν μόλις 5 χρονών - Ανήλικος τη βιάζε για 7 χρόνια

Ελλάδα: Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκης - Ήταν μόλις 5 χρονών - Ανήλικος τη βιάζε για 7 χρόνια

Δικογραφία σχηματίστηκε και διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Ηρακλείου μετά από καταγγελία μιας 51χρονης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της κόρης της από ανήλικο.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η καταγγέλλουσα ενημέρωσε την αστυνομία πως από το καλοκαίρι του 2012 έως το καλοκαίρι του 2019, ένας 25χρονος πλέον Ηρακλειώτης, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της - η οποία το 2012 ήταν πέντε χρόνων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο φερόμενος ως δράστης εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση με τα αδέρφια της 5χρονης, είχε προβεί σε γενετήσιες πράξεις κατά του παιδιού.

Το κορίτσι είχε πάει στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη και στην ολιγόλεπτη απουσία του αδερφού της, ο κατηγορούμενος φέρεται να την άρπαξε, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε την καταγγελία περί βιασμού.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE