Έκανε ντου σε δωμάτια ξενοδοχείου - «Τον τσάκωσαν» να κρύβεται

Έκανε ντου σε δωμάτια ξενοδοχείου - «Τον τσάκωσαν» να κρύβεται

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερευνώμενων υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν χθες βράδυ στην Πάφο

Σύμφωνα με δύο καταγγελίες που έγιναν από επισκέπτες που διαμένουν σε ξενοδοχείο στην Πάφο, μεταξύ των ωρών 21:00 και 23:00, χθες βράδυ άγνωστα πρόσωπα διέρρηξαν τα δωμάτιά τους και έκλεψαν διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, όπου από επιτόπιες εξετάσεις που έκαναν κοντά στο ξενοδοχείο εντοπίστηκε να κρύβεται άγνωστο πρόσωπο.

Στην κατοχή του εν λόγω προσώπου (δεν είχε έγγραφα για να εξακριβωθούν τα στοιχεία του), εντοπίστηκε περιουσία που κλάπηκε από τα δύο δωμάτια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Το οργανωμένο έγκλημα είναι εισαγόμενο και μετεξελίσσεται, είπε την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου συζητήθηκε το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, με συμμετοχή και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Θεμιστού Αρναούτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE