Συγκινητικό: Εθελοντές θα χαρίσουν όμορφα γενέθλια σε 4χρονο - Οι γονείς δεν είχαν χρήματα ούτε για μικρό γλυκό

Συγκινητικό: Εθελοντές θα χαρίσουν όμορφα γενέθλια σε 4χρονο -  Οι γονείς δεν είχαν χρήματα ούτε για μικρό γλυκό

Για ακόμα μια φορά, εθελοντές δείχνουν την ευαισθησία τους και χαρίζουν όμορφες αναμνήσεις σε ένα μικρό παιδάκι.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , παιδάκι στις 27/11 έχει γενέθλια, καθώς κλείνει τεσσάρων χρονών. Ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι αρκετά δύσκολη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι γονείς να προσφέρουν στο μικρό παιδί ούτε ένα γλυκό για να σβήσει κεράκια.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση οι γονείς με δυσκολία καλύπτουν βασικές ανάγκες όπως το ενοίκιο και λογαριασμούς.

Μετά από έκκληση της ομάδας για βοήθεια, αμέσως εθελοντές προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν την τούρτα και ένα δωράκι για το παιδί.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE