Συγκινητικό: Εθελοντές θα χαρίσουν όμορφα γενέθλια σε 4χρονο - Οι γονείς δεν είχαν χρήματα ούτε για μικρό γλυκό

Συγκινητικό: Εθελοντές θα χαρίσουν όμορφα γενέθλια σε 4χρονο -  Οι γονείς δεν είχαν χρήματα ούτε για μικρό γλυκό

Για ακόμα μια φορά, εθελοντές δείχνουν την ευαισθησία τους και χαρίζουν όμορφες αναμνήσεις σε ένα μικρό παιδάκι.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , παιδάκι στις 27/11 έχει γενέθλια, καθώς κλείνει τεσσάρων χρονών. Ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι αρκετά δύσκολη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι γονείς να προσφέρουν στο μικρό παιδί ούτε ένα γλυκό για να σβήσει κεράκια.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση οι γονείς με δυσκολία καλύπτουν βασικές ανάγκες όπως το ενοίκιο και λογαριασμούς.

Μετά από έκκληση της ομάδας για βοήθεια, αμέσως εθελοντές προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν την τούρτα και ένα δωράκι για το παιδί.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.