Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε botox και μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς του φίλους

Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε botox και μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς του φίλους

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι από τους celebrities που δεν έχουν καμία ανασφάλεια με την εμφάνισή τους, αφού πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους είτε την διατροφή και την γυμναστική που κάνει είτε διάφορες θεραπείες στο πρόσωπό του.

Αυτή την φορά ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε botox και αποφάσισε να δείξει στους φίλους του στα social media το πριν και το μετά με ένα βίντεο που ανέβασε. Όπως εξήγησε ο ίδιος την Τρίτη πριν το κάνει, δείχνοντας τα σημεία στο πρόσωπό του: "Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνω κι εγώ το μποτοξάκι μου. Δείτε λιγάκι το πριν, κάνω τις κινήσεις στο μέτωπο, συνοφρύωση... Και να σας δείξω λίγο και τα μάτια πως είναι πριν και δείτε και το μετά..." ενώ μετά το botox είπε με ενθουσιασμό:

"Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα από το μποτοξάκι. Το μέτωπο δεν κουνιέται, ελάχιστα, έχει μια κίνηση που δίνει μια φυσικότητα, οι ρυτίδες έχουν εξαφανιστεί και δείτε και τα ματάκια. Είσαι άντρας, είσαι γυναίκα, δεν είναι πολύ ωραίο να πατάς ένα pause στο χρόνο και να είσαι η πιο φρέσκια εκδοχή του εαυτού σου; Σου φτιάχνει τη διάθεση,σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και αξίζει τον κόπο... τρία λεπτά μόνο από τον χρόνο σου..."

Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Instagram:

 

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE