Πανίκος Πιλάλης: Πένθος για τον γνωστό ηθοποιό - «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένος του συνεργάτης - Φωτογραφία

Πανίκος Πιλάλης: Πένθος για τον γνωστό ηθοποιό - «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένος του συνεργάτης - Φωτογραφία

Πένθος έχει ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός Πανίκος Πιλάλης καθώς  «έφυγε» από την ζωή αγαπημένος του συνεργάτης.

Όπως έγραψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Ένας καλός και άκακος άνθρωπος με καρδιά μικρού παιδιού και ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης θα μερακλώνει τώρα του μάγκες στις πίστες του παραδείσου..αιώνια του μνήμη»

«Η κηδεία του αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη θα γίνει την Παρασκευή 25/11/2022 η ώρα 2.30 στη γενέτειρα του Αλαμινό»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE