Σε αγορές 60.000 μετοχών της Τράπεζας Κύπρου προέβη ο Τ. Αράπογλου

Σε αγορές 60.000 μετοχών της Τράπεζας Κύπρου προέβη ο Τ. Αράπογλου

Στην αγορά 60.000 μετοχών της Τράπεζας Κύπρου προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας, Τάκης Αράπογλου.

Με βάση τις ενημερώσεις στο Χρηματιστήριο, οι αγορές ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα και συνεχίστηκαν μέχρι χθες, Πέμπτη. Οι συναλλαγές έγιναν στις 21 Νοεμβρίου για 10.000 μετοχές, στις 22 Νοεμβρίου για 20.000 στις 23 Νοεμβρίου για 13.500 και χθες, 24 Νοεμβρίου για 16.500. Το συνολικό τίμημα με βάση τις μέσες τιμές που έχουν δηλωθεί ανέρχεται σχεδόν στις €97.000.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του έτους, η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου παρουσιάζει άνοδο 65%. Η τιμή της μετοχής σήμερα τυγχάνει διαπραγμάτευσης στο €1,75 παρουσιάζοντας μέχρι στιγμής ημερήσια μεταβολή 1,74%.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE