Απαντά στο ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ για τις εκποιήσεις: «Επιβεβαιώνει την ανεύθυνη στάση του»

Απαντά στο ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ για τις εκποιήσεις: «Επιβεβαιώνει την ανεύθυνη στάση του»

Ανακοίνωση-απάντηση στο ΑΚΕΛ για το θέμα των εκποιήσεων, εξέδωσε ο ΔΗΣΥ σημειώνοντας ότι, «το ΑΚΕΛ επιβεβαιώνει την ανεύθυνη στάση του».

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αναφέρει, τοποθετήθηκε από την πρώτη στιγμή καυτηριάζοντας την ανεύθυνη στάση των κομμάτων, του ΑΚΕΛ βεβαίως συμπεριλαμβανομένου, στη Βουλή για το ζήτημα των εκποιήσεων.

«Σήμερα το ΑΚΕΛ επανέρχεται και κατηγορεί τον ΔΗΣΥ που πρωτοστάτησε για ενίσχυση του θεσμού του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό πλαίσιο αφερεγγυότητας και στελέχωση της Υπηρεσίας Αφερεγγυότητας, που εφάρμοσε το Σχέδιο Εστία, και ανέστειλε την καταβολή δόσεων εν μέσω πανδημίας, ότι λειτουργεί εις βάρος των δανειοληπτών», προσθέτει ο ΔΗΣΥ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΑΚΕΛ επιβεβαιώνει την ανεύθυνη στάση του. Και δυστυχώς δεν θα είναι ούτε η τελευταία», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht