Τζούλια Νόβα: «Θα σου δώσω δουλειά, αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πράγματα» - «Όλες έτσι κάνουν»

Τζούλια Νόβα: «Θα σου δώσω δουλειά, αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πράγματα» - «Όλες έτσι κάνουν»

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης, την εμπειρία της από την τηλεόραση και την καταπίεση που δέχτηκε στον «Τροχό της Τύχης».

«Ζορίστηκα λίγο, παρ’ όλο που είχα πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Ξαφνικά έβλεπα ότι πάχαινα, δεν καταλάβαινα ότι έχω μωράκι. Σκέψου ότι στο σπίτι κρυβόμουν, φορούσα φαρδιά και πήγαινα από σκιά σε σκιά για να μη με βλέπει» είπε αρχικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο LifeNewsCy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE