Τζούλια Νόβα: «Θα σου δώσω δουλειά, αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πράγματα» - «Όλες έτσι κάνουν»

Τζούλια Νόβα: «Θα σου δώσω δουλειά, αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πράγματα» - «Όλες έτσι κάνουν»

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης, την εμπειρία της από την τηλεόραση και την καταπίεση που δέχτηκε στον «Τροχό της Τύχης».

«Ζορίστηκα λίγο, παρ’ όλο που είχα πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Ξαφνικά έβλεπα ότι πάχαινα, δεν καταλάβαινα ότι έχω μωράκι. Σκέψου ότι στο σπίτι κρυβόμουν, φορούσα φαρδιά και πήγαινα από σκιά σε σκιά για να μη με βλέπει» είπε αρχικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο LifeNewsCy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE