Ερντογάν: «Δεν είναι δουλειά της Ελλάδας να εμπλακεί στην Αίγυπτο»

Ερντογάν: «Δεν είναι δουλειά της Ελλάδας να εμπλακεί στην Αίγυπτο»

Δεν είναι δουλειά της Ελλάδας να εμπλακεί στην Αίγυπτο, δεν θα αφήσουμε αυτή τη δυναμική σε άλλους, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε νέους στο Ικόνιο.

«Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή τη δυναμική (στην Αίγυπτο) σε άλλους. Θέλω να πω, δεν είναι δουλειά της Ελλάδας να εμπλακεί εδώ. Γι' αυτό πιστεύω ότι θα υπάρξουν καλές εξελίξεις», είπε.

Ο Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι «η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη. Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει με ακατάλληλο τρόπο και τα λοιπά. Και, επίσης, αυτοί κάνουν πολύ διαφορετικές εκστρατείες στην ΕΕ  εναντίον της Τουρκίας».

Για τις σχέσεις Τουρκίας με Αίγυπτο και Συρία, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «τώρα, το επόμενο διάστημα, ακριβώς όπως έφτιαξαν οι σχέσεις με την Αίγυπτο, με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να φτιάξουν και με τη Συρία. Δεν υπάρχει χώρος για κακίες στην πολιτική».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.