ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Τρόμος για επιβάτες μικρού αεροπλάνου - Έπεσε σε ηλεκτροφόρα καλώδια - Τραυματίστηκαν σοβαρά 2 άτομα - Φωτογραφίες

ΗΠΑ: Τρόμος για επιβάτες μικρού αεροπλάνου - Έπεσε σε ηλεκτροφόρα καλώδια - Τραυματίστηκαν σοβαρά 2 άτομα - Φωτογραφίες

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν παγιδεύτηκαν μέσα σε μικρό αεροπλάνο το οποίο συνετρίβη σε καλώδια υψηλής τάσης κοντά στην Ουάσινγκτον, προκαλώντας μαζικές διακοπές ρεύματος.

«Και οι δύο ασθενείς έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία περιοχής με σοβαρά τραύματα», δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της κομητείας Μοντγκόμερι, Σκοτ Γκόλντσταϊν, σε ενημέρωση του Τύπου τη Δευτέρα, προσθέτοντας ότι οι δύο άνθρωποι είχαν υποστεί υποθερμία και ορθοπεδικά τραύματα.

Το αεροσκάφος συνετρίβη περίπου στις 5.30 μ.μ. (τοπική ώρα) την Κυριακή σε ομιχλώδεις και υγρές συνθήκες στο Μοντγκόμερι Βίλατζ, στο Μέριλαντ, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Μοντγκόμερι. Εγκλωβίστηκε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υπό τάση σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από το έδαφος.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής δήλωσε ότι τα πληρώματα κατάφεραν να ρίξουν το αεροπλάνο στα καλώδια περίπου στις 11.30 μ.μ. Το αεροπλάνο ασφαλίστηκε περίπου 45 λεπτά αργότερα, ενώ οι δύο ασθενείς κατέβηκαν στις 12.36 π.μ.

Το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτροδότησης στην κομητεία είχε αποκατασταθεί, σύμφωνα με τον Γκόλντσταϊν, ενώ δύο νοσοκομεία είχαν επιστρέψει σε πλήρη δυναμικότητα, πρόσθεσε.

Η εταιρεία κοινής ωφέλειας της περιοχής της Ουάσινγκτον Pepco δήλωσε ότι είχε αποκαταστήσει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όλους τους πελάτες που είχαν επηρεαστεί από το περιστατικό. Η εταιρεία συνέχιζε να σταθεροποιεί τις ενεργειακές υποδομές στο σημείο και να αξιολογεί τις ζημιές προτού αρχίσει τις επισκευές, πρόσθεσε.

Τα συνεργεία εξακολουθούσαν να εργάζονται για να απομακρύνουν το αεροπλάνο από τις γραμμές ηλεκτροδότησης, ανέφερε το γραφείο διαχείρισης εκτάκτων αναγκών και εσωτερικής ασφάλειας της κομητείας Μοντγκόμερι, MD.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top