LIFESTYLE

Πρίγκιπας Χάρι: Μεγάλη αποκάλυψη για άγνωστη σχέση - Τα παθιασμένα φιλιά με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερή του παίκτρια ριάλιτι

Πρίγκιπας Χάρι: Μεγάλη αποκάλυψη για άγνωστη σχέση - Τα παθιασμένα φιλιά με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερή του παίκτρια ριάλιτι

Αποκαλύψεις που συζητηθούν έκανε για την προσωπική ζωή του πρίγκιπα Χάρι η Catherine Ommanney.

Η Αμερικανίδα σταρ του ριάλιτι «The Real Housewives of DC», λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο του δούκα του Σάσσεξ με τίτλο «Spare», μίλησε για τη σχέση που είχαν στο παρελθόν και μάλιστα εξομολογήθηκε ότι πέρασε τις καλύτερες στιγμές της ζωής της το 2006 με τον πρίγκιπα.

Εκείνη ήταν 34 ετών με δύο παιδιά και ο Χάρι μόλις 21 ετών και της έδωσε το «πιο παθιασμένο φιλί που είχε ποτέ».

«Ο Χάρι μου ανοίχτηκε»

Η Catherine Ommanney μίλησε στη The Sun γιατί είναι σίγουρη πως δεν θα γίνει καμία αναφορά στη σχέση τους στα απομνημονεύματά του.

Οι δυο τους συμπεριφέρονταν σαν έφηβοι και φιλιόντουσαν με πάθος κατά τη διάρκεια των ραντεβού τους. Ο Χάρι μάλιστα είχε τη συνήθεια να τρώει γλειφιτζούρια και γι΄αυτό του έδωσε το παρατσούκλι «Baby».

«Αμφιβάλλω αν θα είμαι στο βιβλίο του Χάρι, καθώς ένας πρίγκιπας δεν μπορεί να το σκάσει με μια 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, απλά δεν είναι σωστό», υποστήριξε αρχικά.

Και αποκάλυψε ότι ήταν σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό της Stephen όταν εκείνη και ο Χάρι συναντήθηκαν σε μπαρ του Λονδίνου τον Μάιο του 2006.

«Είχαμε κάποιους κοινούς φίλους στον τομέα των ακινήτων και μου συστήθηκε. Ο Χάρι φορούσε ένα καπέλο σε αυστραλιανό στιλ που με έκανε να γελάσω όταν τον είδα. Μόλις αρχίσαμε να μιλάμε, ήταν σαν να μην υπήρχε κανένας άλλος στο δωμάτιο. Ήταν μόλις 21 ετών, οπότε μια σχέση ήταν κάτι πολύ μακρινό στο μυαλό μου. Αλλά όταν όλοι άρχισαν να φεύγουν γύρω στις 11 το βράδυ, ο Χάρι έδειξε ένα από τα τρία Range Rover που ήταν παρκαρισμένα έξω και είπε: “Μπες μέσα μαζί μου”, κάτι που το βρήκα πολύ κολακευτικό. Μας οδήγησαν σε ένα νυχτερινό κέντρο στους VIP. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε ο μάνατζερ και ρώτησε: “Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;” Ο Χάρι είπε: Gnarls Barkley, Crazy. Ήρθε ένα δευτερόλεπτο αργότερα και είπα, “Είσαι τόσο κακομαθημένος”. Ο Χάρι απλά γέλασε.

Άρχισα να μιλάω με κάποιον και ο Χάρι πήρε το πανί από τον κουβά με τη σαμπάνια και το έβαλε πάνω από το κεφάλι μου. Ενοχλήθηκα λίγο γιατί έκανε παγωνιά. Του είπα ότι δεν είναι αυτός τρόπος συμπεριφοράς. Ένας από τους φρουρούς ασφαλείας του ήρθε και του το είπε, λέγοντάς του: “Σύνελθε, δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι”. Τον είδα να του το λένε έτσι μερικές φορές. Πήγαμε σε ένα άλλο κλαμπ, αλλά μετά από μισή ώρα είπα στον Χάρι: “Πεθαίνω της πείνας, φτιάχνεις καλό σάντουιτς με μπέικον;”. Είπε ότι φτιάχνει ένα εξαιρετικό σάντουιτς με μπέικον και πήγαμε πίσω στο σπίτι του φίλου του. Ο Χάρι και εγώ μοιραστήκαμε ένα τσιγάρο στα σκαλιά έξω και πραγματικά μου ανοίχτηκε».

«Ήταν ο τέλειος άντρας»

Στη συνέχεια, η 51χρονη σήμερα περιέγραψε: «Πήγαμε επάνω στο μπάνιο και αρχίσαμε να χαζολογάμε σαν έφηβοι, τραγουδώντας στις οδοντόβουρτσες σαν να ήταν μικρόφωνα. Μπήκαμε στην μπανιέρα με τα ρούχα μας και ένας από τους φίλους μας τράβηξε μια φωτογραφία στο τηλέφωνό μου. Ο Χάρι και εγώ πήγαμε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα υπέροχο σάντουιτς με μπέικον. Καθίσαμε στην κουζίνα και συζητούσαμε για ώρα και γελάσαμε και οι δύο. Αρχίσαμε να παίζουμε ξύλο και νομίζω ότι παλεύαμε πάνω κάτω για περίπου 15 λεπτά, όταν του είπα ότι έπρεπε να πάω σπίτι. Τότε ήταν που με σήκωσε από τη μέση και με έβαλε στον τοίχο. Μου έδωσε το πιο απίστευτο, παθιασμένο φιλί που είχα ποτέ στη ζωή μου. Έμεινα εντελώς άφωνη».

Το ειδύλλιό τους έληξε όταν έγινε γνωστό από τα μέσα ενημέρωσης. Μετά από δύο ακόμη ραντεβού, ο Χάρι άλλαξε τον αριθμό του και η Catherine δεν τον ξαναείδε ποτέ μέχρι το 2009, όταν έπεσαν τυχαία ο ένας πάνω στον άλλον σε έναν αγώνα πόλο στα Barbados.

«Πέρασα την καλύτερη στιγμή της ζωής μου όταν ήμουν με τον Χάρι, καθώς είχαμε ο ένας το χιούμορ του άλλου. Χωρίς να θέλω να γίνω αλαζόνας, νομίζω ότι και οι δύο γουστάραμε ο ένας τον άλλον, παρόλο που ήταν πολύ νέος για μένα. Αν δεν ήταν γαλαζοαίματος και ήταν ίσως δέκα χρόνια μεγαλύτερος, θα ήταν ο τέλειος άντρας. Ελπίζω να είναι ευτυχισμένος και να έχει βρει επιτέλους κάποια ελευθερία, γιατί αυτό είναι κάτι που έψαχνε απεγνωσμένα τότε», κατέληξε η Ommanney.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top