LIKE ONLINE

Ποιος να το περίμενε... Αυτά τα παπούτσια έχουν πλέον την έγκριση του βασιλιά Καρόλου

Ποιος να το περίμενε... Αυτά τα παπούτσια έχουν πλέον την έγκριση του βασιλιά Καρόλου

Τα παπούτσια που έχουν κερδίσει την πρώτη θέση στο στιλιστικό ρεπερτόριο των insiders της μόδας, «περπάτησαν» στα Ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ και έχουν πλέον την έγκριση του βασιλιά Καρόλου. Αναφερόμαστε στα crocs, τα σούπερ άνετα, αδιάβροχα, ανατομικά παπούτσια, που φοριούνται από μικρούς και μεγάλους εδώ και δεκαετίες.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο ζωγράφος David Hockney κατέφτασε στο βρετανικό παλάτι για να παρευρεθεί στο πρώτο γεύμα του βασιλιά Καρόλου για το Τάγμα Αξίας. Κι ενώ πολλοί μπορεί να δυσκολεύονταν στην προσπάθεια να βρουν το κατάλληλο σύνολο για μια τέτοια περίσταση, για τον 85χρονο καλλιτέχνη τα πράγματα ήταν απλά. Το χαρακτηριστικό του καρό Savile Row κοστούμι, μία πλεκτή καρό γραβάτα… κι ένα ζευγάρι κίτρινα Crocs. Ως γνωστός λάτρης της υπαίθρου, ο βασιλιάς ενθουσιάστηκε με αυτή την ενδυματολογική επιλογή. «Οι κίτρινες γαλότσες σας», παρατήρησε. «Υπέροχη επιλογή».

Τα crocs ανήκουν στην κατηγορία των fashion items που αγαπάμε να μισούμε, όμως σίγουρα αυτό δεν μας εμποδίζει να τα αγοράζουμε. Η ανάδειξη του comfort wear σε μεγάλη τάση στη διάρκεια της καραντίνας, έχει οδηγήσει στην εκτόξευση της δημοτικότητάς τους τα τελευταία χρόνια. Στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι πωλήσεις τους έφτασαν σχεδόν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Πλέον, τα φοράνε όλοι. Μια ματιά στα προφίλ των fashionistas του Instagram και του Tik Tok, θα το επιβεβαιώσει.

Ο Hockney ήταν ανέκαθεν δεινό style icon. Μάλιστα τις τελευταίες δύο δεκαετίες, οι Βρετανοί σχεδιαστές, Paul Smith και Christopher Bailey, έχουν σχεδιάσει πλήθος συλλογών εμπνευσμένων από την γκαρνταρόμπα του καλλιτέχνη, οι οποίες περιλάμβαναν ριγέ μπλούζες του ράγκμπι, παντελόνια και τα στρογγυλά γυαλιά – σήμα κατατεθέν του.

Μέχρι πρότινος μπορεί ο ζωγράφος να μην αποχωριζόταν τα λευκά, ταλαιπωρημένα, χωρίς κορδόνια λευκά plimsolls του, όμως τώρα φαίνεται πως ένα νέο ζευγάρι παπούτσια έχει κεντρίσει την προσοχή του. Όπως και να’ χει και οι δύο επιλογές του ζωγράφου της Ποπ Αρτ επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για μεγάλο φαν της άνεσης.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top