Αποκάλυψη: Δωρεές στην «Κιβωτό» έγιναν μεζονέτα στη Ραφήνα από τον πατέρα Αντώνιο

Αποκάλυψη: Δωρεές στην «Κιβωτό» έγιναν μεζονέτα στη Ραφήνα από τον πατέρα Αντώνιο

Ατελείωτες οι αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου και την αμύθητη, όπως φαίνεται, περιουσία που κατάφεραν να αποκτήσουν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, μέσω της Οργάνωσης.

Στο στόχαστρο έχουν μπει τραπεζικοί λογαριασμοί και ακίνητα που ανήκουν στο ζεύγος αλλά και στους στενούς συγγενείς τους, με τις κατοικίες σε Ραφήνα και Κολωνό να γίνονται «φύλλο και φτερό».

Πότε αγοράστηκε η μεζονέτα
Όπως έχει προκύψει από τον οικονομικό έλεγχο και όπως αποκαλύπτει το MEGA, η μεζονέτα στη Ραφήνα αγοράστηκε στις 12/11/2007.

Όπως φαίνεται από τα συμβόλαια, που αποκαλύπτει το LIVE NEWS, πρόκειται για κατοικία πρώτου ορόφου 105,580 τ.μ. με θέση στάθμευσης 15 τ.μ. και αντικειμενική αξία 126.159,55 ευρώ.

Η τιμή πώλησής του ήταν 295.000 ευρώ τα οποία, όπως προκύπτει, προέρχονταν από λεφτά της «Κιβωτού».

Αίσθηση προκαλεί πως το ποσό συμφωνήθηκε και πληρώθηκε σε μετρητά πριν την υπογραφή του συμβολαίου και εκτός γραφείου όπως ρητά δήλωσαν στον συμβολαιογράφο οι εμπλεκόμενοι.

Μέχρι και σήμερα, η κατοικία στη Ραφήνα εμφανίζεται ως κύρια κατοικία του πατέρα Αντωνίου και της Σταματίας Γεωργαντή.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE