ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση κορυφής απόψε: Αβέρωφ, Μαυρογιάννης, Χριστοδουλίδης στο δεύτερο μεγάλο debate

Συνάντηση κορυφής απόψε: Αβέρωφ, Μαυρογιάννης, Χριστοδουλίδης στο δεύτερο μεγάλο debate

Με φόντο τις δημόσιες αντιπαραθέσεις των τελευταίων ημερών οι τρεις βασικοί διεκδικητές της προεδρίας συναντώνται απόψε 1η Δεκεμβρίου 2022 στις 21.15 στη δεύτερη μεγάλη τηλεμαχία που θα μεταδίδουν τα τέσσερα ιδιωτικά κανάλια, Omega, Sigma, Ant1 και Alpha.

Το debate θα διεξαχθεί στο Omega, που διαθέτει το πιο ευρύχωρο στούντιο και την ευθύνη του συντονισμού αυτή τη φορά θα έχει η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια του Alpha, Αιμιλία Κενεβέζου. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα εκπροσωπηθούν από τους δημοσιογράφους Σωτήρη Παρούτη (Omega), Πέτρα Αργυρού (Sigma) και Κυριάκο Πομηλορίδη (Ant1), oι οποίοι θα ανακρίνουν τους Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε σχέση με το πρώτο debate της 3ης Νοεμβρίου, εκτός από τη σύνθεση των δημοσιογράφων, αλλάζει και η ώρα μετάδοσης, η οποία μετακινήθηκε νωρίτερα μετά από παράπονα πολιτών. Η δομή και το όλο φορμάτ θα παραμείνουν τα ίδια, δηλαδή θα υπάρξουν τρεις ενότητες. Στην πρώτη ενότητα οι δημοσιογράφοι θα υποβάλουν από μια ερώτηση στον κάθε υποψήφιο. Ο χρόνος απάντησης είναι 1.30 λεπτό με δικαίωμα διευκρινιστικής ερώτησης.

Στη δεύτερη ενότητα οι δημοσιογράφοι θα υποβάλουν και πάλι χωριστά την ίδια ερώτηση και στους τρεις υποψηφίους. Η τρίτη ενότητα θα είναι όπως την πρώτη, δηλαδή, μια ερώτηση στον κάθε υποψήφιο από κάθε δημοσιογράφο. Το debate θα ολοκληρωθεί με καταληκτικό μήνυμα από τον κάθε υποψήφιο. Οπως και την προηγούμενη φορά έτσι και απόψε, οι ερωτήσεις θα καλύψουν ένα ευρύ πεδίο θεμάτων, όπως Κυπριακό, οικονομία, ακρίβεια, διαφθορά, παιδεία, υγεία και άλλα θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης.

Παρακολουθήστε στο Themaonline πλήρη κάλυψη του debate, το παρασκήνιο και την πολιτική αποτίμηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top