Διαγωνιζόμενη έπαθε ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια των καλλιστείων στο Μεξικό - Δείτε βίντεο

Διαγωνιζόμενη έπαθε ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια των καλλιστείων στο Μεξικό - Δείτε βίντεο

Μια διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία επέζησε από μια αρκετά σοκαριστική εμπειρία την Κυριακή, ενώ διαγωνιζόταν στον διαγωνισμό Miss Sahuayo 2022 στο Michoacán του Μεξικού.

Η Andrea Granados Victor - η οποία έκανε τη πασαρέλα της φορώντας μια εθνική φορεσιά με φτερά- άπλωσε το δεξί της χέρι για να πιάσει ένα μικρόφωνο.

Ωστόσο, τη στιγμή που η συσκευή ήρθε σε επαφή με το δέρμα της, ηλεκτρικά βολτ διαπερνούσαν το σώμα της και η κοπέλα σπαρταρούσε.

«Παθαίνει ηλεκτροπληξία, παθαίνει ηλεκτροπληξία!», φώναξε ο διοργανωτής στο σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Jam Press.

Στο viral βίντεο από την εκδήλωση, οι θεατές βλέπουν την 22χρονη διαγωνιζόμενη να πασχίζει να αφαιρέσει το μικρόφωνο. Το μοντέλο καταφέρνει τελικά να απομακρυνθεί από τη συσκευή.

«Ήμασταν σε ζωντανή σύνδεση όταν δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ», δήλωσε μα διαγωνιζόμενη στο πρακτορείο. «Η δεσποινίς Andrea μόλις δέχτηκε ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ από το μικρόφωνο. Τη φροντίζουν ήδη».

Τα καλλιστεία έκαναν μια σύντομη παύση, ενώ γιατροί περικύκλωσαν τη Victor για να βεβαιωθούν ότι ήταν καλά. Η Victor δεν τραυματίστηκε σοβαρά και υπέστη εγκαύματα μόνο στο χέρι με το οποίο έπιασε το μικρόφωνο, ανέφερε ο τοπικός ιστότοπος Mexico Detail Zero.

Πριν από το σοκαριστικό ατύχημα, χρήστες στα social media επέκριναν τους διοργανωτές του διαγωνισμού για την έλλειψη ασφάλειας και την κακή προετοιμασία που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε μια από τις διαγωνιζόμενες.

 

 

Εν τω μεταξύ, τα καλλιστεία συνεχίστηκαν, και όταν η Victor ξεπέρασε το σοκ ανέβηκε στη σκηνή για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Η νεαρή κοπέλα χειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Επέστρεψα επαναφορτισμένη - κυριολεκτικά», είπε χαριτολογώντας κατά την επιστροφή της.

«Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά», πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο καθώς το κοινό την επευφημούσε.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι αφού υποβλήθηκα σε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, μπορώ να πω ότι αισθάνομαι καλά. Δόξα τω Θεώ».

Εν τω μεταξύ, ένας από τους διοργανωτές βροντοφώναξε: «Αυτή είναι αφοσίωση! Αυτή είναι δύναμη θέλησης! Λοιπόν, Andrea, είσαι νικήτρια. Είσαι μια πολεμίστρια όπως οι κάτοικοι του Sahuayo».

Στη συνέχεια, η Victor πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ για την απόλυτη υποστήριξή σας και τα τόσα πολλά συγκινητικά μηνύματα».

Η εκκολαπτόμενη βασίλισσα της ομορφιάς δεν πήρε το στέμμα - αλλά κέρδισε το ανεπίσημο βραβείο «Miss Sympathy» για το ατύχημά της επί σκηνής.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE