LIFESTYLE

Σαρώνει το «Wednesday» – Ξεπέρασε και το «Stranger Things»

Σαρώνει το «Wednesday» – Ξεπέρασε και το «Stranger Things»

Το «Wednesday» δηλαδή η νέα σειρά του Τιμ Μπάρτον που κυκλοφόρησε στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου, έχει γίνει τεράστια επιτυχία.

Το spinoff των ταινιών «The Addams Family» συγκέντρωσε μόλις την πρώτη εβδομάδα 341,23 εκατομμύρια ώρες προβολής στη streaming υπηρεσία και πλέον κατέχει το ρεκόρ της αγγλόφωνης σειράς με τις περισσότερες ώρες προβολής μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία της. Μάλιστα, ξεπέρασε ακόμα και την τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» που σημείωσε 335 εκατ. ώρες προβολής.

Η σειρά είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ Άνταμς στην Ακαδημία Νέβερμορ. Η Γουένσντεϊ προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που έχουν σπείρει τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις στο Νέβερμορ.

Καστ: Τζένα Ορτέγκα (Γουένσντεϊ Άνταμς), Γκουέντολιν Κρίστι (διευθύντρια Λαρίσα Γουίμς), Τζέιμι Μακσέιν (σερίφης Γκάλπιν), Πέρσι Χάινς Γουάιτ (Ζέιβιερ Θορπ), Χάντερ Ντούχαν (Τάιλερ Γκάλπιν), Έμα Μάιερς (Ίνιντ Σινκλέρ), Τζόι Σάντεϊ (Μπιάνκα Μπάρκλεϊ), Ναόμι Τζ. Ογκάουα (Γιόκο Τανάκα), Μούσα Μοστάφα (Γιουτζίν Ότιντζερ), Τζόρτζι Φάρμερ (Έιτζαξ Πετροπόλους), Ρίκι Λίντομ (δρ Βάλερι Κίνμποτ). Με την Κριστίνα Ρίτσι (κυρία Θόρνχιλ).

Παίζουν επίσης: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Μορτίσια Άνταμς), Λουίς Γκουζμάν (Γκόμεζ Άνταμς) και Άιζακ Ορντόνες (Πάγκσλεϊ Άνταμς)

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top