Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
«Έδωσα μάχη με καρχαρία και κέρδισα», είπε η Τζασμίν στο NBC. «Καθώς κολυμπούσα, κάτι με άρπαξε. Φαινόταν αρκετά μεγάλο και γκρίζο. Με πονούσε, οπότε το κλώτσησα και απομακρύνθηκα», πρόσθεσε.
Η γιαγιά της μικρής περιέγραψε: «Ήρθε τρέχοντας στην παραλία και ούρλιαζε ότι κάτι την δάγκωσε. Είδα να τρέχει το αίμα και τότε κάλεσα τον ναυαγοσώστη».
Η 10χρονη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο δεξί της πόδι. «Λείπει ένα κομμάτι από το πόδι της», είπε ο χειρουργός του νοσοκομείου. Η Τζασμίν θα χρειαστεί 1-2 μήνες για να αναρρώσει πλήρως.
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις