ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μπόρις Τζόνσον θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές 2024

Ο Μπόρις Τζόνσον θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές 2024

Ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον θα θέσει ξανά υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές του 2024, όπως επιβεβαίωσε μία πηγή που βρίσκεται κοντά του. Ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή στο Uxbridge και στο South Ruislip στις επόμενες εκλογές, που αναμένεται να διεξαχθούν το 2024.

Σημειώνεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον εξελέγη βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια του δυτικού Λονδίνου από το 2015, κατακτώντας την με πλειοψηφία 5.034 το 2017 και 7.210 το 2019, όταν ήταν πρωθυπουργός. Η πηγή επιβεβαίωσε στο Bloomberg την απόφαση του Τζόνσον να θέσει υποψηφιότητα για τέταρτη φορά.

Σημειώνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει ήδη ξεκινήσει μια προσοδοφόρα μετα-πρωθυπουργική καριέρα πραγματοποιώντας ομιλίες και έχοντας πληρωθεί 276.000 λίρες για μια ομιλία σε Αμερικανούς ασφαλιστές μόλις ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από το Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top