LIVE: Το δεύτερο μεγάλο διακαναλικό debate - «Διασταυρώνουν τα ξίφη τους» Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ και Μαυρογιάννης

LIVE: Το δεύτερο μεγάλο διακαναλικό debate - «Διασταυρώνουν τα ξίφη τους» Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ και Μαυρογιάννης

Στο δεύτερο διακαναλικό debate συμμετέχουν απόψε οι τρεις υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, Νίκος Χριστοδουλίδης, και Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Το δεύτερο debate για τις Προεδρικές Εκλογές, θα γίνει και πάλι στους χώρους του Omega, λόγω χωρητικότητας των στούντιο και θα έχει διάρκεια συνολικά δύο ώρες.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα εκπροσωπηθούν από τους δημοσιογράφους Σωτήρη Παρούτη (Omega), Πέτρα Αργυρού (Sigma) και Κυριάκο Πομηλορίδη (Ant1), ενώ την ευθύνη του συντονισμού αυτή τη φορά θα έχει η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια του Alpha, Αιμιλία Κενεβέζου.

Για να απαντήσουν σε κάθε ερώτημα που τους τίθεται, οι υποψήφιοι θα έχουν στη διάθεσή τους 2 λεπτά, ενώ σε περίπτωση διευκρινιστικού ερωτήματος ακόμη 1 λεπτό.

Δείτε ζωντανά το debate από το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE