ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Αποκαλύψεις από τη θεία του κοριτσιού - «Όταν είδα τα βίντεο είχα εφιάλτες»

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Αποκαλύψεις από τη θεία του κοριτσιού - «Όταν είδα τα βίντεο είχα εφιάλτες»

Η θεία της 12χρονης που πρώτη ανακάλυψε την κακοποίηση της ανιψιάς της από τον Ηλία Μίχο, μιλά αποκλειστικά στο MEGA και το Live News.

Μεταξύ άλλων, περιγράφει πώς ανακάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε η ανήλικη στα χέρια των βιαστών της και ξετύλιξε το κουβάρι των Σεπολίων. Παράλληλα, βγάζει κραυγή απόγνωσης, καθώς ακόμη δεν έχει δει το παιδί ψυχολόγος και αναφέρεται στο κινητό του κατηγορούμενου με τα στοιχεία των ανδρών που έχει εξαφανιστεί.

«Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω και στο Χαμόγελο του Παιδιού δύο μήνες αρνούνταν να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο καταλάβατε γιατί εδώ πάντα χαιρόταν όταν ερχόταν δεν περίμενα τόσο τραγική κατάστασής δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου θέλω την μαμά», λέει αρχικά.

Και προσθέτει: «Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα. Δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου, κανένας μας τίποτα. Βλέπαμε ένα κανονικό παιδί, το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο δεν μπορούσα να κοιμηθώ τρεις μέρες. Έβλεπα εφιάλτες».

Η θεία της 12χρονης είναι το πρόσωπο  «κλεδί», που κίνησε τις διαδικασίες και «ξεγύμνωσε» τον 53χρονο Ηλία Μίχο. Σήμερα είναι αυτή που βοηθά την μικρή να σταθεί όρθια καθώς την έχει στο σπίτι της.

«Δεν είναι μόνο αυτό το παιδί. Είναι και τα αδέρφια της. Όλα υποφέρουν από την υπόθεση. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη; Τι φοβούνταν; Θα πήγαινε που; Θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της;», αναρωτιέται.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Στην αποκλειστική της συνέντευξη στο Live News μιλάει για την στιγμή της αποκάλυψης από όπου ξεκίνησαν όλα.

«Ήμασταν διακοπές καιτη ρωτούσα γιατί είναι συνέχεια στο κινητό. «Παίζω θεία παιχνίδια», μου απαντούσε και κάποια στιγμή απλώς το κράταγε γιατί είναι σπασμένο και για πλάκα της το τράβηξα και εκεί είδα την αντίδρασή της. Είδα πανικό και φόβο. Ουσιαστικά, όλα ξεκίνησαν από το βλέμμα του παιδιού, από την αντίδραση και από το ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο με το που το πήρα στο χέρι μου», δηλώνει.

«Δεν έχουμε καμία υποστήριξη»

Όπως τονίζει επίσης, η μικρή είναι ακόμα σε σοκ και κλαίει όλη μέρα, ενώ έχει ανάγκη για στήριξη από ειδικούς, «καθώς ως τώρα η στήριξη που έχει από ψυχολόγους είναι ανύπαρκτη».

«Δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη ή να μας πουν ότι θα το φροντίσουν και θα φέρουν. Είναι τραγικό αυτό. Έχει αφεθεί ένα παιδί σ΄αυτή την κατάσταση και ξέρει κιόλας τι συμβαίνει. Μιλάει τώρα με την μαμά της, με παίρνει εμένα τηλέφωνο αλλά δεν διανοείστε τώρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω. Στα κανάλια λένε ότι έχει ψυχολογική υποστήριξη αλλά αυτό δεν ισχύει. Όταν το είπα στην εισαγγελέα, πήρε η ίδια τηλέφωνο τους ιθύνοντες και της είπαν ότι δεν μπορούν να ορίσουν ψυχολόγο από τον νόμο, γιατί το παιδί δίνει καταθέσεις και πρέπει να είναι ανέπαφο από ψυχολογική υποστήριξη. Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα», καταγγέλλει.

Ακόμα, τονίζει ότι η οικογένεια του κοριτσιού είναι σε άθλια κατάσταση και αποκαλύπτει πως και η γιαγιά του παιδιού είχε πει πως δεν της άρεσε που πήγαινε για δουλειά στο μαγαζί του κατηγορούμενου. Όσο για την μικρή; Έχει ενοχές για την μητέρα της, που βρίσκεται στη φυλακή.

«Να ξέρουνε τα παιδιά ότι η μάνα τους είναι έξω, ότι μπορεί να έρθει να τα δει. Είναι αλλιώς η ψυχολογία του παιδιού να ξέρει ότι η μάνα του δεν είναι στην φυλακή και πόσο μάλλον όταν νιώθει υπεύθυνο αυτό το παιδί για αυτό που συμβαίνει», λέει.

«Δεν κοιμάται τα βράδια»

Στη συνέχεια της συνέντευξής της στο Live News, η θεία της 12χρονης εξομολογείτε ότι η μικρή δεν κοιμάται, κλαίει συνέχεια και είναι σε χάλια κατάσταση.

«Δεν κοιμάται. Το βράδυ δεν υπάρχει ύπνος. Έρχεται μαζί μου στο κρεβάτι μου, κλαίει συνέχεια, της λέω αγάπη μου, προσπαθώ να της μιλήσω. Χάλια είναι. Προσπαθώ συνέχεια να της λέει ότι η μαμά της θα βγει από τη φυλακή και ότι έχει γίνει λάθος από την αστυνομία.  Βλέπει εφιάλτες συνέχεια με αυτό τον άνθρωπο. Εχει το βάρος πάνω της ότι φταίει αυτή που είναι η μαμά της στη φυλακή», περιγράφει.

«Έχει εξαφανίσει το κινητό με τα στοιχεία των ανδρών»

Επίσης, η θεία του κοριτσιού κάνει ειδική μνεία στο κινητό του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου, υπογραμμίζοντας ότι έχει εξαφανιστεί. Μαζί με αυτό και τα στοιχεία των ανδρών που βίαζαν την 12χρονη.

«To τηλέφωνο, στο οποίο είχε τα περισσότερα στοιχεία, δεν το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, το εξαφάνισε. Είναι το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια. Υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω, υπάρχουν και άλλοι μάλλον, για να μην πω πάρα πολλοί, οι οποίοι δεν έχει γίνει τίποτα με αυτούς.

Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνα του. Όπως λέει λείπει ένα τηλέφωνο που δεν το βρήκανε, το οποίο μ’ αυτούς μιλούσε για τα σπίτια που πήγαινε. Αν δεν βρούνε λοιπόν αυτό το τηλέφωνο ή τις επαφές δεν θα βρεθούν ποτέ οι άνδρες, στα σπίτα των οποίων πήγε. Υπάρχουν και άλλα άτομα, σε ένα τηλέφωνο που βρήκανε της μικρής που ήταν σπασμένο. Η μικρή μου είπε ότι:«εκεί θεία υπάρχουν και άλλοι». Είχε κάνει δύο φορές επαναφορά και από την αστυνομία είπαν ότι δεν μπορούν να βρούν τα στοιχεία. Έναν χάκερ να βάλεις, θα στα βρει όλα», αποκαλύπτει.

«Εγώ θέλω να πιαστεί και ο τελευταίος, δεν θέλω να την γλιτώσει κανείς. Θέλω να πάρουν αυτό που τους αξίζει, όπως κατέστρεψαν εμένα, το παιδί, να καταστραφεί όλη τους η ζωή, να μην μπορούν να ξανακυκλοφορήσουν έξω και όχι να φοβάται το παιδί», κατέληξε.

Πηγή: in.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top