Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τους κανονισμούς για σύσταση και λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τους κανονισμούς για σύσταση και λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε το απόγευμα της Παρασκευής τους κανονισμούς για την σύσταση και λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Υπέρ των κανονισμών τάχθηκαν 38 βουλευτές.

Επίσης, η Ολομέλεια ψήφισε τροπολογία που κατέθεσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Χαράλαμπος Θεοπέμπτου που διαλαμβάνει ότι κάθε καταγγελία ή/και πληροφορία η οποία υποβάλλεται επωνύμως στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς θα φέρει αύξοντα αριθμό, ο οποίος θα γνωστοποιείται στο πρόσωπο που την υπέβαλε, ώστε να διασφαλίζεται η διαφάνεια και η ιχνηλασιμότητα των υποθέσεων που εξετάζονται από την Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς. Την τροπολογία υπερψήφισαν 38 βουλευτές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE