Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τους κανονισμούς για σύσταση και λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τους κανονισμούς για σύσταση και λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε το απόγευμα της Παρασκευής τους κανονισμούς για την σύσταση και λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Υπέρ των κανονισμών τάχθηκαν 38 βουλευτές.

Επίσης, η Ολομέλεια ψήφισε τροπολογία που κατέθεσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Χαράλαμπος Θεοπέμπτου που διαλαμβάνει ότι κάθε καταγγελία ή/και πληροφορία η οποία υποβάλλεται επωνύμως στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς θα φέρει αύξοντα αριθμό, ο οποίος θα γνωστοποιείται στο πρόσωπο που την υπέβαλε, ώστε να διασφαλίζεται η διαφάνεια και η ιχνηλασιμότητα των υποθέσεων που εξετάζονται από την Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς. Την τροπολογία υπερψήφισαν 38 βουλευτές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταίο τετ α τετ Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στην Νέα Υόρκη

Τελευταίο τετ α τετ Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στην Νέα Υόρκη

Συνάντηση διαπραγματευτών πραγματοποιείται το απόγευμα, στο πλαίσιο προετοιμασίας του τελευταίου τετ α τετ που θα έχουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, πριν από την έναρξη της εβδομάδας υψηλού επιπέδου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και την μετάβαση του προέδρου Χριστοδουλίδη στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE