Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τους κανονισμούς για σύσταση και λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τους κανονισμούς για σύσταση και λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε το απόγευμα της Παρασκευής τους κανονισμούς για την σύσταση και λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Υπέρ των κανονισμών τάχθηκαν 38 βουλευτές.

Επίσης, η Ολομέλεια ψήφισε τροπολογία που κατέθεσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Χαράλαμπος Θεοπέμπτου που διαλαμβάνει ότι κάθε καταγγελία ή/και πληροφορία η οποία υποβάλλεται επωνύμως στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς θα φέρει αύξοντα αριθμό, ο οποίος θα γνωστοποιείται στο πρόσωπο που την υπέβαλε, ώστε να διασφαλίζεται η διαφάνεια και η ιχνηλασιμότητα των υποθέσεων που εξετάζονται από την Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς. Την τροπολογία υπερψήφισαν 38 βουλευτές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE