Επιτελείο Αβέρωφ: «Η κυβέρνηση καταθέτει έναν προϋπολογισμό απόλυτα ισορροπημένο»

Επιτελείο Αβέρωφ: «Η κυβέρνηση καταθέτει έναν προϋπολογισμό απόλυτα ισορροπημένο»

«Η κυβέρνηση καταθέτει έναν προϋπολογισμό απόλυτα ισορροπημένο με άξονα μια υγιή και εύρωστη οικονομία» αναφέρει σε δήλωση της η κ. Τζώρτζιας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Εκπροσώπου Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

 Αυτούσια η δήλωση της κ.Κωνσταντίνου - Παναγιώτου για προϋπολογισμό και οικονομία της χώρας

 

Ενόψει των δύσκολων συνθηκών που έχει μπροστά της και η κυπριακή όπως και η παγκόσμια οικονομία, η κυβέρνηση καταθέτει έναν προϋπολογισμό απόλυτα ισορροπημένο με άξονα μια υγιή και εύρωστη οικονομία που καθιστά τη χώρα ακόμη πιο έτοιμη και προετοιμασμένη για να ανταπεξέλθει στις επιπτώσεις μιας μεγάλης γεωπολιτικής κρίσης.

Αποδεικνύουμε μια ακόμη φορά, μέσω των συνεχόμενων θετικών ρυθμών ανάπτυξης, της μείωσης της ανεργίας, των πλεονασμάτων και της μείωσης του δημοσίου χρέους ότι κρατάμε τη χώρα σε σταθερή τροχιά.

Και με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ως τον επόμενο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, αυτή η σταθερότητα θα συνεχιστεί. Με όχημα μια δυνατή οικονομία, για να μπορούμε να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη, να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη τόνωση στο οικονομικό περιβάλλον σε όλους τους τομείς, να ελαφρύνουμε τη μεσαία τάξη με στοχευμένες φοροαπαλλαγές. Όχι με λόγια αλλά με χειροπιαστές πολιτικές.

Ο δρόμος που ακολουθούμε έχει αποτελέσματα αλλά κυριότερα έχει και μέλλον. Με τον Αβέρωφ Νεοφύτου στο τιμόνι για την Κύπρο του Αύριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

Ο στρατός των ΗΠΑ εξαπέλυσε χθες μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, καταφέροντας πλήγματα σε περισσότερους από 70 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ως απάντηση στην επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών και ενός διερμηνέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE