ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συλληφθέντας πέθανε ενώ βρισκόταν σε περιπολικό – Σοβαρές καταγγελίες κατά Αστυνομίας από την οικογένεια

Συλληφθέντας πέθανε ενώ βρισκόταν σε περιπολικό – Σοβαρές καταγγελίες κατά Αστυνομίας από την οικογένεια

Υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, σε σχέση με το θάνατο 65χρονου ο οποίος λίγο μετά τη σύλληψη του και ενώ βρισκόταν σε περιπολικό έχασε τις αισθήσεις και όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατος του, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει στην ιστοσελίδα του ο «ΠΟΛΙΤΗΣ», Αστυνομικοί μετέβησαν χθες στην οικία του 65χρονου με σκοπό τη σύλληψη του, καθώς εκκρεμούσε καταγγελία από τη σύζυγο του για βία στην οικογένεια.

Σύμφωνα, εξάλλου, με την εκδοχή της Αστυνομίας, ο 65χρονος αρνήθηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα και τράπηκε σε φυγή, ακολούθησε καταδίωξη και σύλληψη.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 65χρονος ενώ βρισκόταν στο αστυνομικό όχημα έχασε τις αισθήσεις του και μέχρι να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας απεβίωσε.

Πάντως, η οικογένεια του 65χρονου επιρρίπτει ευθύνες στους αστυνομικούς, αφού όπως υποστηρίζουν, ενώ υποδείχθηκε στους αστυνομικούς ότι ο 65χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αυτοί δεν το έλαβαν υπόψη.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 65χρονου θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, ενώ η οικογένεια θα εκπροσωπηθεί από ιδιώτη ιατροδικαστή, ώστε να εξετάσει το ενδεχόμενο το θύμα να χτυπήθηκε από αστυνομικούς, όπως ισχυρίζεται η οικογένεια, και εάν αυτά τα κτυπήματα προκάλεσαν ή συνέτειναν στο θάνατο του.

Σημειώνεται ότι, το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά από αρκετούς μάρτυρες, με φιλικό άτομο της οικογένειας να καταγγέλλει στον «ΠΟΛΙΤΗ» ότι οι αστυνομικοί άφησαν τον 65χρονο στις πρώτες βοήθειες και τράπηκαν σε φυγή.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί πως, η οικογένεια του 65χρονου διόρισε δικηγόρο και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να υποβληθεί καταγγελία ενώπιον της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top