Επεισόδια στο Τσίρειο: Κινδύνεψαν θαμώνες πρακτορείου – Έριξαν μολότοφ- «Αν περιμέναμε την άδεια από την αστυνομία, σήμερα δεν θα βλέπαμε ούτε πολυκατοικία»

Επεισόδια στο Τσίρειο: Κινδύνεψαν θαμώνες πρακτορείου – Έριξαν μολότοφ- «Αν περιμέναμε την άδεια από την αστυνομία, σήμερα δεν θα βλέπαμε ούτε πολυκατοικία»

Μεγαλώνει όλο και περισσότερο η λίστα με τις ζημιές, που προκλήθηκαν κατά τα χθεσινά (04/12) επεισόδια στο Τσίρειο Στάδιο, από επιτήδειους.

Συγκεκριμένα, έκτροπα σημειώθηκαν και σε πρακτορείο στοιχημάτων το οποίο, βρίσκεται κοντά στο Τσίρειο Στάδιο, όπου κινδύνεψαν ακόμη και οι θαμώνες που βρίσκονταν εντός του χώρου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Ενημέρωση», ο υπεύθυνος του πρακτορείου, Μάριος Αθανασίου, περιγράφοντας τα γεγονότα ανέφερε πως, «πρώτα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Θεό που δεν θρηνήσαμε θύματα, διότι όταν έριξαν τη μολότοφ, το υποστατικό πήρε φωτιά στο δευτερόλεπτο».

Ευτυχώς, συνέχισε, «που είχαμε τον πυροσβεστήρα και ο υπάλληλός μου έδρασε άμεσα, για να σβήσει τη φωτιά. Δυστυχώς, ενώ υπήρχε εδώ η αστυνομία, υπήρχε πυροσβεστικό όχημα απέναντι, ζήτησε ο υπάλληλος να έρθει το πυροσβεστικό όχημα να βοηθήσει και μας είπαν ότι έπρεπε να πάρουν άδεια από την αστυνομία. Αν περιμέναμε την άδεια από την αστυνομία, σήμερα δεν θα βλέπαμε ούτε πολυκατοικία, ούτε τίποτα. Δεν υπερβάλλουμε καθόλου», είπε καταληκτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE