Τι απαντά το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών για το σύστημα απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων

Τι απαντά το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών για το σύστημα απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων

παντήσεις σε σχέση με το πρόβλημα που προέκυψε με το σύστημα απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στις Κεντρικές Φυλακές, δίδει με ανακοίνωσή του το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την εφαρμογή του 5G από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών προχώρησε στη σύναψη σύμβασης με την Ανάδοχο εταιρεία για την αναβάθμιση του υφιστάμενου συστήματος, ώστε επιπρόσθετα να απενεργοποιεί και την τεχνολογία 5G εντός του περιφραγμένου χώρου των φυλακών.

Στην παρούσα φάση, η Ανάδοχος εταιρεία έχει εγκαταστήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό και ευρίσκεται στο τελικό στάδιο της αναβάθμισης του συστήματος και της διενέργειας των απαραίτητων εξειδικευμένων ειδικών ρυθμίσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν, σε κάποια σημεία και τις υφιστάμενες λειτουργίες απενεργοποίησης των τεχνολογιών 3G και 4G.

Την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, η επιτροπή παραλαβής σε επιτόπιο έλεγχο εντόπισε τμήματα εντός του περιφραγμένου χώρου των κεντρικών φυλακών όπου οι νέες ρυθμίσεις που έγιναν επηρέασαν, σε κάποια σημεία, το σύστημα και προέβη σε συγκεκριμένες επισημάνσεις στην Ανάδοχο εταιρεία για να προχωρήσει με επιπρόσθετες νέες ρυθμίσεις ώστε η επιτροπή να επαναλάβει τον έλεγχο στις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE