Επιτελείο Αβέρωφ: «O κ. Χριστοδουλίδης είναι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτή την κοινοπραξία»

Επιτελείο Αβέρωφ: «O κ. Χριστοδουλίδης είναι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτή την κοινοπραξία»

«Το να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ ενός υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ενός κόμματος, είναι φυσιολογικό. Το περίεργο είναι η συμφωνία αυτή να παραμένει στο σκοτάδι, κρυμμένη από τους πολίτες. Όπως κάνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος με τον Νίκο Χριστοδουλίδη», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου.   

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά «οι πολίτες δικαιούνται να ξέρουν το αποτέλεσμα που θα έχει η όποια επιλογή τους. Ψηφίζοντας Αβέρωφ Νεοφύτου, το αποτέλεσμα είναι Αβέρωφ Νεοφύτου και Δημοκρατικός Συναγερμός. Δηλαδή ικανότητα, σταθερότητα, αποφασιστική και υπεύθυνη ηγεσία.

Ψηφίζοντας Ανδρέα Μαυρογιάννη το αποτέλεσμα είναι το ΑΚΕΛ και οι πολιτικές που έφεραν τη χώρα στη χρεωκοπία. Ψηφίζοντας Νίκο Χριστοδουλίδη, παίρνεις Νικόλα Παπαδόπουλο. Ο οποίος δήλωνε από την επαύριον των βουλευτικών, ότι το ΔΗΚΟ θα βρίσκεται οπωσδήποτε στην επόμενη κυβέρνηση, με κάθε τρόπο.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο κ. Χριστοδουλίδης είναι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτή την κοινοπραξία.

Η Κύπρος χρειάζεται σταθερότητα, διαφάνεια και ασφάλεια, χωρίς ρίσκα, πειράματα και υποκρισίες. Και τη σταθερή πορεία της χώρας μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να την εγγυηθεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

Το 2026 προχωρούμε με ουσιαστικές αλλαγές στα Τμήματα Πολεοδομίας και Κτηματολογίου, με στόχο σύγχρονες υπηρεσίες, λιγότερη γραφειοκρατία και καλύτερη εξυπηρέτηση αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.