ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήγαν για κυνήγι και έφυγαν με εξώδικα - «Αδειάζουν» τους λογαριασμούς τους

Πήγαν για κυνήγι και έφυγαν με εξώδικα - «Αδειάζουν» τους λογαριασμούς τους

Εξώδικο πρόστιμο ύψους  500 ευρώ  εκδόθηκε σε κυνηγό για μεταφορά έμφορτου συναρμολογημένου όπλου τύπου ΔΟΚΟ εντός οχήματος και σε δεύτερο κυνηγό εξώδικο πρόστιμο 150 ευρώ για το αδίκημα της μεταφοράς συναρμολογημένου όπλου τύπου ΔΟΚΟ εντός οχήματος χωρίς να είναι έμφορτο.  

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο στην περιοχή Τραχυπέδουλας.  

Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο οχημα κρατούσαν συναρμολογημένα τα κυνηγετικά τους όπλα  εκ των οποίων το ένα ήταν έμφορτο και το άλλο δεν έφερε φυσίγγια.

Στο κυνηγό με το έμφορτο κυνηγετικό  όπλο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ και στον δεύτερο κυνηγό εξώδικο πρόστιμο 150 ευρώ. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συζήτησε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου στις οποίες καταγράφηκε αφ’ ενός ένα αδιαμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές και αφετέρου μια σημαντική επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top