ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτελείο Αβέρωφ: «Ο αχταρμάς των κομμάτων που στηρίζουν Χριστοδουλίδη, δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος»

Επιτελείο Αβέρωφ: «Ο αχταρμάς των κομμάτων που στηρίζουν Χριστοδουλίδη, δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος»

Νέα επίθεση κατά του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και των κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, εξαπέλυσε το Επιτελείο του υποψηφίου και Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε δήλωσή της η Εκπρόσωπος Τύπου του Επιτελείου Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, τόνισε πως «ο αχταρμάς της κοινοπραξίας των κομμάτων που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση ούτε τέλος».

«Είναι τέτοια η ασυνεννοησία μεταξύ τους, που ο πύργος της Βαβέλ ωχριά μπροστά τους», πρόσθεσε σημειώνοντας ότι αυτό φάνηκε σε τρεις μέχρι σήμερα περιπτώσεις: Στις εκποιήσεις, στο νομοσχέδιο για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και στο ψήφισμα για τον Γρίβα. «Αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν μπορούν να συνεννοηθούν αλλά ότι έχουν βάλει μπροστά έναν αδύναμο υποψήφιο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβληθεί», επεσήμανε.

«Αυτό το συνονθύλευμα αποτελεί ρίσκο για τη χώρα μας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της κοινωνίας», συμπλήρωσε η κ. Κωνσταντίνου-Παναγιώτου υπογραμμίζοντας καταληκτικά: «Ο τόπος χρειάζεται ικανή και έμπειρη ηγεσία που θα μας οδηγήσει μπροστά με συνέπεια και σταθερότητα. Κι αυτά μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να τα εγγυηθεί».

Στο βίντεο η δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου του Επιτελείου Αβέρωφ Νεοφύτου:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top