Χαμός στη Βουλή: «Ντροπή σου κύριε Τορναρίτη , κάτσε κάτω» - Αποστομωτική απάντηση Κουλία - Βίντεο

Χαμός στη Βουλή: «Ντροπή σου κύριε Τορναρίτη , κάτσε κάτω» - Αποστομωτική απάντηση Κουλία - Βίντεο

Μια πολύωρη συνεδρία Ολομέλειας της Βουλής για την ψήφιση σειράς τροπολογιών για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023, πραγματοποιήθηκε χθες 8 Δεκεμβρίου.

Κατά την διάρκεια ωστόσο δεν έλειψαν και οι έντονοι τόνοι μεταξύ βουλευτών.

Συγκεκριμένη τροπολογία που κατέθεσαν ΑΚΕΛ - ΕΛΑΜ, προκάλεσε στην αρχή σχόλια , χλευασμό και ψιθύρους με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΑΚΕΛ , Γιώργος Λουκαϊδης να ζητήσει το λόγο και να εξηγήσει ότι δεν πρόκειται για συνεργασία των δυο κομμάτων.

Οι τόνοι εντάθηκαν όταν ο βουλευτής Νίκος Τορναρίτης του ΔΗΣΥ , διέκοψε τον κ.Λουκαϊδη, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν, έχοντας ως κατάληξη ο κ.Λουκαϊδης να φωνάζει «Ντροπή σου κύριε Τορναρίτη , κάτσε κάτω».

Παρέμβαση έκαναν τόσο ο βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους όσο και ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο Προεδρεύων της Βουλής Ζαχαρίας Κουλίας, προσπαθώντας να ηρεμίσει τη συζήτηση φώναζε « Ηρεμίστε λίγο... συγνώμη δηλαδή τωρά εν να τσακώνεστε;» ώστε να επανέλθουν στην ουσία της συνεδρίας. Στο τέλος , ωστόσο, έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση σε όλους « ...κυριε Λουκαϊδη για να ξέρεις για εμένα μπορώ να συνεδριάζω 48 ώρες» ενώ τέλος ανέφερε για την τροπολογία ΑΚΕΛ - ΕΛΑΜ τερματίζοντας την διαμάχη δικαιολογώντας την αντίδραση Λουκαϊδη αναφέροντας « εν να αλλάξουν στράτα εν θα αλλάξουν στράτα ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE