Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο – Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οίκου ευγηρίας στη Λεμεσό

Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο – Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οίκου ευγηρίας στη Λεμεσό

Τραγικό ατύχημα σημειώθηκε σε οίκο ευγηρίας στη Λεμεσό το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης 07 Δεκεμβρίου καθώς ηλικιωμένος έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ στη συνέχεια ο 87χρονος εντοπίστηκε νεκρός. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος έπασχε από άνοια, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ο θάνατος του προήρθε από τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι.

Να σημειωθεί ότι η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE