Απαντά ο Πελεκάνος στο ΑΚΕΛ – «Ο διχαστικός και μηδενιστικός οίστρος συνεχίζεται»

Απαντά ο Πελεκάνος στο ΑΚΕΛ – «Ο διχαστικός και μηδενιστικός οίστρος συνεχίζεται»

Σε δηλώσεις προέβη ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος ως απάντηση στο ΑΚΕΛ.

Δείτε αυτούσιες τις δηλώσεις του:

Δυστυχώς, ο διχαστικός και μηδενιστικός οίστρος του ΑΚΕΛ συνεχίζεται και σήμερα με την απόδοση ευθυνών στην ελληνοκυπριακή πλευρά, με τον ισχυρισμό πως τάχα η μη επανέναρξη του διαλόγου μετά το Κραν Μοντανά οφείλεται σε αδράνεια του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αντί άλλης απαντήσεως καλείται η ηγεσία του ΑΚΕΛ να ενημερωθεί από τον διαπραγματευτή και σήμερα υποψήφιο του για τις προεδρικές εκλογές, κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη, για τα αδιάλειπτα διαβήματα, συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα, πρωτοβουλίες των ΗΕ (διορισμός κας Λουτ κλπ), συγκλίσεις για την κοινή βάση επανέναρξης του διαλόγου στο Βερολίνο τον Νοέμβριο του 2019, για να περιοριστούμε στα ελάχιστα, αφού ο κ. Μαυρογιάννης, είμαστε βέβαιοι, θα τους ενημερώσει πλήρως και ημερολογιακά για τις όσες προσπάθειες έχουμε καταβάλει για επανέναρξη των συνομιλίων από το σημείο που είχαν τερματιστεί στο Κραν Μοντανά.

Είναι καιρός το ΑΚΕΛ να αντιληφθεί πως τα αντιπολιτευτικά αφηγήματα, τη μόνη που δικαιώνουν είναι την αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE