Βία στα γήπεδα: Εντοπίστηκε άλλος ένας από τους 5 αναζητούμενους για τα επεισόδια στο Τσίρειο – Μένουν άλλοι 3

Βία στα γήπεδα: Εντοπίστηκε άλλος ένας από τους 5 αναζητούμενους για τα επεισόδια στο Τσίρειο – Μένουν άλλοι 3

Άλλο ένα πρόσωπο, που αναζητείτο για τα επεισόδια που προκλήθηκαν την περασμένη Κυριακή, στο Τσίρειο Στάδιο, στη Λεμεσό εντόπισε η Αστυνομία.

Πρόκειται για 26χρονο, η φωτογραφία του οποίου είχε δοθεί στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία, με στόχο τον εντοπισμό των στοιχειών του. 

Ο 26χρονος κλήθηκε και παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για αδικήματα που αφορούν βία στα γήπεδα, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι για ανάλογα αδικήματα, κατηγορήθηκε γραπτώς χθες και 44χρονος, ο οποίος επίσης αναζητείτο από την Αστυνομία.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί άλλα τρία πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE