Αιτητής ασύλου προσπάθησε να πετάξει για Γαλλία - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα

Αιτητής ασύλου προσπάθησε να πετάξει για Γαλλία - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα

Υπό κράτηση τέθηκε 23χρονος στο αεροδρόμιο Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στη 13:15 της Δευτέρας παρουσιάστηκε στο τμήμα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου άντρας με προορισμό τη Γαλλία παρουσιάζοντας γαλλική ταυτότητα.

Οπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστή και ανακρινόμενος ο πιο πάνω φέρεται να ομολόγησε τη χώρα καταγωγής του και ότι είναι αιτητής πολιτικού ασύλου.

Ακολούθως συνελήφθη για πλαστογραφία κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπία και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.