Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα - Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου ηλεκτρολόγου που έπεσε από σκάλα

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα - Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου ηλεκτρολόγου που έπεσε από σκάλα

Σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Πέτρος Κούσιος, 57 ετών, τέως από την Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα, ο 57χρονος ενώ βρισκόταν σε μετακινούμενη σκάλα και ασχολείτο με την εκτέλεση ηλεκτρολογικών εργασιών σε οικία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ακολούθως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE