Στα χέρια της Αστυνομίας 18χρονος για τα έκτροπα στο Τσίρειο - Ψάχνουν άλλον έναν οι Αρχές

Στα χέρια της Αστυνομίας 18χρονος για τα έκτροπα στο Τσίρειο - Ψάχνουν άλλον έναν οι Αρχές

Άλλο ένα πρόσωπο, που αναζητείτο για τα επεισόδια που προκλήθηκαν την Κυριακή 04/12/2022, στο Τσίρειο Στάδιο, στη Λεμεσό εντόπισε η Αστυνομία.

Πρόκειται για 18χρονο, η φωτογραφία του οποίου είχε δοθεί στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία, με στόχο τον εντοπισμό των στοιχειών του. 

Ο 18χρονος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί ακόμα ένα πρόσωπο (Αστυνομική ανακοίνωση για αναζητούμενα πρόσωπα, ημερομηνίας 9/12/2022 είναι σχετική).

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.