Τραγωδία στη Γαλλία: 10 νεκροί από φωτιά σε επταώροφο κτήριο - 5 παιδιά ανάμεσά τους

Τραγωδία στη Γαλλία: 10 νεκροί από φωτιά σε επταώροφο κτήριο - 5 παιδιά ανάμεσά τους

Με μια τραγική είδηση ξημέρωσε την Παρασκευή (16/12) η Γαλλία καθώς οι αρχές ανακοίνωσαν τον θάνατο 10 ατόμων από φωτιά σε επταώροφο κτήριο στα ανατολικά προάστια της Λυών.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται την ανακοίνωση των επικεφαλής της επαρχίας Ρον, ανάμεσα στους 10 νεκρούς από τη φωτιά βρίσκονται και πέντε παιδιά.Παράλληλα τέσσερα άτομα έχουν ανασυρθεί ζωντανά αλλά η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη ενώ άλλα 10 άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρύτερα - ανάμεσά τους και δύο πυροσβέστες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στις 3:12 τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Γαλλίας) με την πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστών να αναφέρει ότι ξεκίνησε από το ισόγειο του κτηρίου και γρήγορα εξαπλώθηκε στους υπόλοιπους ορόφους.

Στην περιοχή έσπευσαν 165 πυροσβέστες με 70 οχήματα οι οποίοι μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE