ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενεργειακή αναβάθμιση επιχειρήσεων - Παράταση περιόδου υποβολής προτάσεων σχεδίου - Όλες οι πληροφορίες

Ενεργειακή αναβάθμιση επιχειρήσεων - Παράταση περιόδου υποβολής προτάσεων σχεδίου - Όλες οι πληροφορίες

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο του Σχεδίου Προώθησης Επενδύσεων Ενεργειακής Απόδοσης από Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, παρατείνεται μέχρι τις 31/03/2023 και ώρα 23.59 μμ. ή μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου προϋπολογισμού που ανέρχεται στα €40 εκατ.

Οι αιτήσεις και τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://fundingapps.mcit.gov.cy, χρησιμοποιώντας τους φυλλομετρητές Chrome, Firefox και Edge.

Οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται όπως μελετήσουν προσεκτικά τον Οδηγό Εφαρμογής του Σχεδίου που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας ( http://www.meci.gov.cy/sit ). Σε περίπτωση που χρειάζονται οποιεσδήποτε διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Βιομηχανίας και Τεχνολογίας με ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected].

Για επείγοντα θέματα που σχετίζονται με την διαδικασία υποβολής αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 22867335.

Όλες οι πληροφορίες για το Σχέδιο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top