Μαρία Σπυράκη: «Κατέθεσα το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την περίοδο 2016-2020»

Μαρία Σπυράκη: «Κατέθεσα το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την περίοδο 2016-2020»

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προχώρησε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, μετά τις αποκαλύψεις για αμοιβές εξαιταίας των οποίων έχει ζητηθεί η άρση της ασυλίας της.

«Κατέθεσα το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο Instagram.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Σπυράκη:

«Κατέθεσα χθες, με άρνηση της ευθύνης μου και έγγραφη δήλωση επιφύλαξης για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να μην υπάρχει καμία διαφορά του προϋπολογισμού του γραφείου μου με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την περίοδο 2016-2020».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maria Spyraki (@mariaspyrakieu)

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE