Μαρία Σπυράκη: «Κατέθεσα το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την περίοδο 2016-2020»

Μαρία Σπυράκη: «Κατέθεσα το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την περίοδο 2016-2020»

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προχώρησε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, μετά τις αποκαλύψεις για αμοιβές εξαιταίας των οποίων έχει ζητηθεί η άρση της ασυλίας της.

«Κατέθεσα το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο Instagram.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Σπυράκη:

«Κατέθεσα χθες, με άρνηση της ευθύνης μου και έγγραφη δήλωση επιφύλαξης για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να μην υπάρχει καμία διαφορά του προϋπολογισμού του γραφείου μου με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την περίοδο 2016-2020».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maria Spyraki (@mariaspyrakieu)

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.