ΠτΔ: Προανήγγειλε νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν - Θα συγκαλέσει και Εθνικό Συμβούλιο
Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

Η ΕΤΥΚ, κατηγορεί την τράπεζα ότι προχώρησε σε αυξήσεις με μη διαφανείς διαδικασίες αν και επί της ουσίας δεν έχει ένσταση στην προσπάθεια αποκατάστασης αδικιών. «Όπως όλες οι κινήσεις που αφορούν ή/και επηρεάζουν με οποιοδήποτε τρόπο τα μέλη της, πρέπει να γίνονται με τρόπο που να μην αφήνεται η παραμικρή σκιά για τους συναδέλφους που πήραν τις αυξήσεις αλλά και για τις ενέργειες και τις επιδιώξεις της Τράπεζας», σχολιάστηκε χαρακτηριστικά.
Η συντεχνία κάνει αναφορά σε μεγάλο αριθμό παραπόνων και συγκεκριμένα από το δίκτυο καταστημάτων, οι οποίοι θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί. Παράλληλα, ζητά ενημέρωση για τη διαδικασία και τα κριτήρια αλλά και τα άτομα που έλαβαν τις αυξήσεις.
Πάντως, η ΕΤΥΚ δεν χάνει την ευκαιρία να βάλει στο τραπέζι θέμα προαγωγών και αναβαθμίσεων τις οποίες, όπως αναφέρει, θα πρέπει να ξεκινήσει σύντομα η τράπεζα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




