GNTM 5: Η Κότυ τραυματίστηκε και αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό - Δείτε βίντεο
22.12.2022 - 06:51
Μία «ανάσα» πριν τον μεγάλο τελικό, η Κότυ αποχώρησε από το GNTM 5, λόγω ενός ατυχήματος.
Στο επεισόδιο της Τετάρτης, η διαγωνιζόμενη και μία από τις φιναλίστ του ριάλιτι μοντέλων, περπατούσε στην πασαρέλα, όταν ένα σταρβοπάτημα της στέρησε την ευκαιρία να διακδικήσει τον τίτλο του Greece's Next Top Model.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμασίας του τελικού, το μοντέλο δεν ένιωθε να πατά άνετα με τα παπούτσια που του έδωσαν, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του.
Μέσα σε δευτερόλεπτα, βρέθηκε στο έδαφος και γύρισε και τα δύο πόδια της. Αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, η Κότυ κρίθηκε απαραίτητο να σταματήσει τη δοκιμασία και αποχώρησε από το GNTM.
Πλέον τη νίκη διεκδικούν οι: Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα.
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.