LIKE ONLINE

Αυτό είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να κάνεις μέσα στο αεροπλάνο

Αυτό είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να κάνεις μέσα στο αεροπλάνο

Τον Φεβρουάριο του 2020, το αμερικανικό δίκτυο CNBC (και σχεδόν κάθε ειδησεογραφικό στον κόσμο) έδειξε ένα βίντεο με μια επιβάτισσα της American Airlines, η οποία είχε ρίξει το κάθισμά της στο αεροπλάνο, βγάζοντας από τα ρούχα του τον άνθρωπο που καθόταν πίσω της. Έτσι, εκείνος αποφάσισε να ρίξει μερικές μπουνιές στο κάθισμα κι εκείνη φυσικά το τράβηξε με την κάμερα του κινητού τους, κάνοντάς το viral.

Aν και αυτό το περιστατικό μοιάζει με σχολική «μάχη», όπως ανέφερε η Washington Post σε σχετικό της ρεπορτάζ, ολοένα και αυξάνονται τέτοιου είδους περιστατικά μέσα στην καμπίνα. Σε έρευνα του The Vacationer το 77% των ερωτηθέντων απάντησε πως το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος μέσα στο αεροπλάνο είναι το να ρίξει το κάθισμά του.

Όλο αυτό το θέμα έχει ξεκινήσει ένα debate σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να ρίχνουμε το κάθισμά μας. Κάποιοι χρήστες των social media στηρίζουν πως «προφανώς για κάτι που έχω πληρώσει δεν χρειάζεται να ζητήσω την άδεια του άλλου», ενώ υπάρχουν και αυτοί που λένε πως «όποιος ρίχνει το κάθισμά του είναι εγωιστικά τέρατα».

Λοιπόν, ποιος έχει δίκιο εδώ και ποιος άδικο;

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top