Κατερίνα Αγαπητού: «Θα μπορούσα να κάνω αθλητική ενημέρωση με τον κ. Χριστοδουλίδη αλλά… η Άντρεα εν πιο όμορφη»

Κατερίνα Αγαπητού: «Θα μπορούσα να κάνω αθλητική ενημέρωση με τον κ. Χριστοδουλίδη αλλά… η Άντρεα εν πιο όμορφη»

Ένα αστείο αλλά παράλληλα, χαριτωμένο γεγονός, έλαβε χώρα στο studio του Alpha και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», της Κατερίνας Αγαπητού, κατά τη διάρκεια της Αθλητικής Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές του 2023.

Μετά το πέρας της συνέντευξης με τον κ. Χριστοδουλίδη, ακολουθούσε η Αθλητική Ενημέρωση με την Άντρεα Καφά, όπου χαριτολογώντας η Κατερίνα Αγαπητού είπε, «είπα στον κ. Χριστοδουλίδη μείνε για μετά να σου πω ένα γεια, έμεινε εδώ. Εγώ θα μπορούσα άνετα πάντως να κάνω Αθλητική Ενημέρωση και με τον κ. Χριστοδουλίδη αλλά, συγνώμη η Άντρεα εν πιο όμορφη κ. Χριστοδουλίδη».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE