Κατερίνα Αγαπητού: «Θα μπορούσα να κάνω αθλητική ενημέρωση με τον κ. Χριστοδουλίδη αλλά… η Άντρεα εν πιο όμορφη»
22.12.2022 - 10:05
Ένα αστείο αλλά παράλληλα, χαριτωμένο γεγονός, έλαβε χώρα στο studio του Alpha και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», της Κατερίνας Αγαπητού, κατά τη διάρκεια της Αθλητικής Ενημέρωσης.
Μετά το πέρας της συνέντευξης με τον κ. Χριστοδουλίδη, ακολουθούσε η Αθλητική Ενημέρωση με την Άντρεα Καφά, όπου χαριτολογώντας η Κατερίνα Αγαπητού είπε, «είπα στον κ. Χριστοδουλίδη μείνε για μετά να σου πω ένα γεια, έμεινε εδώ. Εγώ θα μπορούσα άνετα πάντως να κάνω Αθλητική Ενημέρωση και με τον κ. Χριστοδουλίδη αλλά, συγνώμη η Άντρεα εν πιο όμορφη κ. Χριστοδουλίδη».
Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.